Sjukstuga – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Sjukstuga

Här hemma är det full sjukstuga ska jag tala om. Filip var snorig härom dagen och det håller i sig, men verkar vara lite bättre. Min man var dålig igår men han är inte den som klagar, så det är svårt att veta när han är riktigt sjuk och inte. Men förut när han var och körde Jakob och Johanna till stationen så ringde han sen och sa att han svängde förbi doktorn för att se om det var någon bakterie i hans hals. Han hade tydligen mycket ondare än vad han ville säga.. Tack och lov så var det bara ett virus, men han är fortfarande inte helt kry, inte Filip heller och inte jag heller med min dumma pollenallergi.

Så här hemma har vi pyjamasparty!

sjukt_barnDet bästa med att vara sjuk är väl att man får äta vad man vill. Så vi har ätit glass och kakor hela dagen och Filip går titt som tätt till kylen och tar fram något nytt han är sugen på.

siemens_vitvarorMen huvudsaken är såklart att dricka mycket så det försöker vi göra allihopa.

pyjamas_barnDet som är väldigt tråkigt med att vi är dåliga hela familjen är att vi får ställa in vår playdate med våra vänner imorgon. Supertrist, men vi vill inte riskera att smitta dom. Speciellt inte efter det som hände sist när vi var i deras hytta och Filip hade vattkoppor.. Men jag hoppas att vi hittar ett tillfälle snart att ses när alla är friska istället.

Nu ska vi försöka få i oss lite middag och sen börjar det ju faktiskt bli dags för läggdags, inte bara för Filip men för hela familjen. Bästa medicinen mot förkylning är ju såklart sömn. Hoppas, hoppas, hoppas att vi vaknar och mår prima imorgon!

Hoppas ni har en fin söndag, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons