COCO Chanel – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

COCO Chanel

Igår fick jag några superfina posters på posten och min absoluta favorit var denna som jag ramade in och hängde upp på en gång:

coco_chanel_poster

Den passade perfekt in i min walk in closet!

chanel_posterPostern kommer från Desenio.se och på deras hemsida kan ni även finna massor utav andra coola posters

På måndag kommer jag köra igång en tävling här på bloggen där ni har möjlighet att vinna ett collage utav posters från Desenio, så håll utkik efter helgen för att se vad som ska till för att vara med och tävla! 😉

poster_desenioÅååå jag är så glad i denna tavlan! Shit så fint det blev. Tänk att lite text på en vägg kan göra så stor skillnad. 🙂

Hela vårt hus är skinande rent nu och det är så skönt. Filip ligger och sover middag så jag och min man tar en välförtjänt paus på soffan. Vädret blev lite sämre tyvärr så det är inte så jätteskönt ute så vi tänkte åka och kolla i lite butiker sen i eftermiddag när lillen har vaknat och kanske ta en fika eller något annat mysigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.