Inga bekymmer i världen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Inga bekymmer i världen

Godmorgon!

Jag älskar att vakna upp så här. Vi har inga bekymmer i världen, vi tar varje dag som den kommer och idag, just denna dagen så känns livet alldeles, fullkomligt underbart!

familjDet här är livet.

familjDet finns ingenting som betyder mer än att få spendera tid tillsammans med min älskade son.

familj

Pussas, kramas, leka, busa, umgås, älska – detta kan jag göra dagarna i ända.

familjJag är så lyckligt lottad. Tack för att du är världens underbaraste lilla pojke Filip.

FilipSå mycket glädje som du sprider i våra liv av din närvaro är nästan skrämmande. Du behöver bara finnas där så känns allting komplett!

kristallkronaGud vad jag älskar dig!

FilipDenna fredagen startade med andra ord på en hög topp och vi är alla på superhumör och mår bra. Äntligen är förkylningen borta och förutom att jag har pollenallergi och nätterna är lite jobbiga för mig så har jag inte så mycket att klaga på. Vi ska snart äta lite brunch här hemma och sen ska vi städa i ordning lite grann för imorgon får vi besök. Filips farmor ska komma hit och hälsa på för första gången och stannar över helgen. Det ska bli jättekul att ha henne här och det ska verkligen bli kul att hon och Filip får umgås lite grann för det var på tok för länge sen sist!

Vi har rätt så fin ordning här hemma så städningen ska nog gå rätt så fort och resten av dagen ska vi väl bara umgås ute i det fina vädret. Hoppas ni alla har fått en lika fin start på helgen som oss! Kramkram 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.