Ett litet hej – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ett litet hej

Tänkte bara titta in och säga hej från gravida lilla mig 🙂köksinspirationM är och hämtar sin mamma på stationen i Oslo nu så jag och Filip tänkte snart börja ställa fram lite fika tills dom kommer.

herrgårdskökDet är helt otroligt vad min mage växer just nu. Det känns som att det går lite i perioder, ena sekunden står det rätt så still och så plötsligt så smäller det till och så växer jag massor på jättekort tid. Nu har jag gått upp 12 kg och det känns verkligen. Jag känner mig tyngre och lite svullen överallt, men det är ju helt normalt nu när jag bara har 98 dagar kvar till förlossning. 🙂

Nä, nu ska jag fixa i ordning här hemma. Hoppas ni alla har en riktig toppenlördag! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.