Nu är farmor här – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nu är farmor här

Nu är Filips farmor, C, här på besök och jisses så kul han tycker att det är! Han är alldeles sprallig och springer runt med överenerig fram och tillbaka och vill leka, busa och umgås med sin farmor. Det är jättekul att se hur glad han är! 🙂

Filips_farmor

Vi har fått gjort en hel del idag. Först gick vi såklart husesyn för att visa hur vi bor, sen fikade vi och efter det gick vi en promenad i regnet. Efter att vi kom hem igen så har vi lekt lite till med Filip som är så himla glad och gosig.

gant_skjortaNu gick Filip, farmor C och M upp för att bada och göra i ordning lilleman för kvällen. Så då passade jag på att slänga mig på soffan och vila lite grann. Jag känner att min energinivå tar slut lite fortare nu när jag är gravid och vila är välbehövligt för att jag ska orka hålla igång en hel dag utan att somna direkt efter middagen. 😉

Vi har köpt massa räkor och annat smått och gott som vi ska smaska på nu ikväll och imorgon får vi se vad vi hittar på, men jag hoppas verkligen att det slutar regna så att vi kan bada eller hitta på något kul utomhus. Det är helt ofattbart att det är så här kallt.. Bara 7 grader och det är snart juni månad. Jag kollade tillbaka i bloggen från förra året och såg att vi satt och svettades på dagarna i mitten av maj för att det var så varmt. Var är den värmen någonstans? Snääälla sommar kom nu! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.