Superbaby – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Superbaby

Godmorgon!

superbabyIdag är nog Filip lite extra glad för idag kommer hans farmor på besök. Det är såklart jättespännande och vi är superglada hela familjen över att få träffas och umgås lite grann. 🙂

FilipTyvärr är det pissväder så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men huvudsaken är ju att vi bara får ses, sen vad vi hittar på löser sig alltid med den här lilla busen i fokus! 😉 Hihi.

superbaby_barnmodeFilip sover betydligt mycket bättre på nätterna sen vi satte upp mörkläggande gardiner och det gör att jag och min man blir ordentligt utvilade och orkar med dagarna. Det känns så himla skönt att det verkar ha löst sig någorlunda nu, så vi får passa på att njuta under sommaren för sen blir det garanterat inga hela nätter med sömn längre när lillebror kommer till världen.

Jag försöker tänka tillbaka på hur det var när Filip kom med sömnen och jag vet att han vaknade ungefär var tredje timma och ville ammas, men förutom det så var det rätt så okej. Sen så sov han ju betydligt mycket mer på dagarna och då kunde man ju ta igen sig. Jag kan inte minnas att jag var så jättetrött i starten, men det var efter att jag hade ammat honom i 6 månader som jag kände att jag behövde börja få sova på nätterna så då slutade jag amma och min man började hjälpa till med flaska på nätterna och det gick ju superbra! Så jag tror helt enkelt att man får ta det som det kommer. Det är omöjligt att förbereda sig eller försöka bestämma ut rutiner eller hur man ska göra innan situationen uppstår. Utan vi får helt enkelt se hur det blir med lillebror när han kommer och hur han vill sova och göra på dagarna. Men det ska nog gå jättebra, huvudsaken är att vi har varandra och hjälps åt, så som vi alltid har gjort. 🙂 <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.