Bowlarproffset – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bowlarproffset

Halloj!

Eftersom vädret var så kass idag så tänkte vi att det kunde vara kul att åka och bowla. Det är någonting som vi aldrig gör, så därför tyckte vi det kunde vara riktigt kul! 🙂

bowlingFilip satt lite förvirrad först och kollade på alla som kastade massa klot fram och tillbaka.

bowling

Han fattade nog inte riktigt vad vi höll på med, men efter en stund så tyckte han att det var rätt så kul att kolla på..

bowling_jessheim

..och efter att han hade sett pappa slänga iväg ett klot så ville han såklart vara med själv! 😉

bowlingklotHan tyckte det var riktigt kul att stå och se på alla färgglada klot som kom inrullade på bandet.

bowlingVem tror ni vann då?

bowling_jessheimHehe, tro det eller ej, men JAG vann första rundan! 😀

vinnareDet trodde jag aldrig att jag skulle göra eftersom jag inte är den vassaste bowlaren, men med lite tur så lyckades jag kamma hem första segern! 😉 Och sen vann min man och efter det vann hans mamma. Så när alla hade fått vinna varsin gång så var det dags att åka hem igen.

Jag hade glömt hur kul det faktiskt var att bowla och jag tror inte att det kommer dröja så länge igen tills nästa gång om jag får bestämma!

Nu har vi precis kommit hem och jag är helt slut, så jag ligger på soffan och bloggar lite medan dom andra förbereder inför grillningen ikväll. Känns rätt så skönt att ha Ms mamma här på besök som tycker att det är kul att hjälpa till och fixa på köket. 🙂 Match made in heaven skulle jag vilja säga när jag är trött och vill vila! Hihi.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina-Hampus mamma

    Det är kul och bowla,det händer väl att jag och min son åker iväg någon gång.Men nu var det ett tag sedan samt på våran bowlinghall så har det mycket god mat också,jag tänkte på jag var med och tävla om doftljuset men jag kan inte se någonstans vart du har presenterat vinnaren.Kan du skicka den länken till mig i en kommentar till mig,riktigt söt liten kille du har..

    kram och grattis på mors dag

  2. Lina-Hampus mamma

    Det är kul och bowla,det händer väl att jag och min son åker iväg någon gång.Men nu var det ett tag sedan samt på våran bowlinghall så har det mycket god mat också,jag tänkte på jag var med och tävla om doftljuset men jag kan inte se någonstans vart du har presenterat vinnaren.Kan du skicka den länken till mig i en kommentar till mig,riktigt söt liten kille du har..

    kram och grattis på mors dag