Grattis på mors dag, mamma! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Grattis på mors dag, mamma!

Idag är det morsdag, så därför vill jag såklart säga GRATTIS PÅ MORSDAG, MAMMA!

mors_dagDu är, utan tvekan, den absolut finaste kvinnan i min värld. Du är min bästa vän och min fina mamma. Du har alltid funnits där och gör det fortfarande och jag vet att du alltid kommer finnas för mig när jag behöver dig. Vi kan prata om allt och det är jag så oerhört tacksam över. Du har hjälpt mig genom tuffa tider, tröstat mig när jag varit ledsen, gläds åt mig när jag lyckats, skrattat med mig när jag varit lycklig och bara funnits där, visat ditt stöd, din kärlek och varit den perfekta mamman för mig genom alla år och tider. Du har alltid varit min förebild och en person jag sett upp till, beundrats över och önskat att själv få vara. Du är en otroligt stark och framgångsrik person i allt du bestämmer dig för att göra. Du är vacker, du är snäll, du är min mamma och jag är så obeskrivligt stolt över dig. Våran relation växer sig bara starkare med tiden och jag är så stolt, glad och tacksam över att du nu är mormor till mina barn.

mors_dag

Jag älskar dig min fina mamma <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.