Plock och pill – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Plock och pill

Godmorgon!

Igår hade vi en jättemysig kväll! Efter Filip hade badat så kom han ner i sin pyjamas på strålande humör och ville spralla runt lite till innan han skulle lägga sig för natten.matsalsbord_och_stolar_inspirationMammas lilla going. 🙂 Jag trodde aldrig att han skulle bli trött, men efter att han fått lite gröt så somnade han som en stock i sin säng. Tur var väl det för jag var svinhungrig och jättesugen på det vi skulle äta till middag..

norska_räkor

..nämligen räkor!

skaldjurKan vara den godaste plockmaten som finns – att göra sina egna räkmackor. Sen är det ju så himla mysigt också att sitta och pilla med. Just igår så önskade jag att jag kunde fått smaka på det vita vinet till, men tyvärr så går det inte riktigt än, men min man och C fick sippa ett och annat glas i alla fall.

vit_vinDet var en jättetrevlig kväll så nu ser jag fram emot denna dagen också. Jag tror faktiskt att vi har lite tur med vädret för det ser ut att spricka upp borta i skyarna. Så ett dopp i poolen står högt upp på min önskelista idag.

Men först blir det kaffe och gofrukost. Vi brukar alltid duka upp en redig frukost med allt man möjligen kan tänka sig när vi har gäster. Det är ju så svårt att veta vad man önskar sig att äta på morgonen eller vad man är sugen på, så därför vill vi se till att erbjuda allt. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annagonzo

    Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!

  2. annagonzo

    Vilket vackert hem ni har ! Trevligt att se så välgjorda bilder och bra skrivna inlägg ! Och lycka till med nya babyn !!!