Wok Togo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Wok Togo

Det blev som jag trodde idag – en dag fullspäckad med shopping på Strømmen storsenter eftersom det ösregnade ute. Vi köpte en hel del strunt som vi egentligen inte behöver, men så blir det väl när man åker till stan för att shoppa, känns ju dumt att åka hem tomhänta!profilbildVi ville prova något nytt till lunch idag så därför fick det bli en box med asiatiskt på Wok Togo.

asiatisk_wokDet var inte så fancy, men det var väldigt gott. Man fick en liten box som man kunde kryssa på vad för tillbehör man ville ha i.

wok_togo_strommen_storsenterMin man ska alltid beställa massa konstigt så hans box blev inte så god tyvärr, men min var magisk. Jag älskar asiatiskt och kör nästan alltid på samma säkra kort – nudlar med kyckling, grönsaker och oystersås. Mums!
snabbmat

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.