Fint med vänner – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fint med vänner

Godmorgon!

Igår eftermiddag kom våra vänner hit med deras bedårande söta lilla flicka.

Nicole

Filip och Nicole är verkligen urgulliga tillsammans och det är så kul att dom små har fått känna varandra sen dom föddes och förhoppningsvis kommer vara vänner resten av livet, i alla fall om vi föräldrar får bestämma! 😉

Nicole_och_Filip

Barnen fick gå runt och leka medan vi åt grillat till middag och sen var vi ute på terassen och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är inte ofta vi får till att träffa varandra, men när vi väl gör det så är det alltid lika trevligt och vi har alltid massor med nytt att prata om. Jag är så glad att vi lärt känna Gustav och Erika här i Oslo. Dom är verkligen ett par sanna vänner och det känns så skönt att ha några nära som vi vet alltid finns där och som ställer upp om vi behöver dom. Det känns viktigt och underbart att ha sånna vänner nära sig när varken jag eller min man har någon direkt familj här. <3

erika_gustav_nicole

Det hade varit sol hela dagen, men så fort vi fick gäster så gick självklart solen i moln, vilket var lite tråkigt. Men det stoppade inte männen och barnen från att hoppa i poolen! 😉

bada_poolDet var inte bara Filip som var superglad i att bada, utan Nicole skrattade också högt och var överlycklig över att få plaska runt i vattnet. Så himla underbart att se på!

Efter att dom badat så blev jag lite stressad eftersom vi skulle på föräldramöte. Tiden går så fort när man har roligt och plötsligt hade vi inte många minuter på oss att ta oss ner till dagiset, men som tur var så kom vi inte en minut försent, utan snarare prick på sekunden när dom skulle starta. Phu!

Föräldramötet på dagiset gick jättebra och både jag och M kände oss väldigt glada och bekväma med personalen. Filip kommer att få börja på en avdelning med 15 barn mellan 0-5 år och har inskolning första veckan i Augusti. Sen kommer han gå varannan vecka tors-fre och varannan vecka ons-fre. Detta tror vi kommer bli toppen för våran lilla prins och vi längtar redan nu tills han ska få börja! 🙂

Idag ska vi åka och kolla på en vagga till bebis och förutom det så får vi se vad vi hittar på. Hoppas ni har en fin onsdag och lillördag folkens! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

  Åh så mysigt:) Älskar blomkransen lilltösen hade på huvudet, så himla gulligt.
  Klart nu hoppas vi på att dessa blir vänner för livet (så att ni föräldrar alltid har en anledning att träffas).

  OSLOFRU SVAR:
  Visst är hon bedårande söt 🙂

 2. Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

  Åh så mysigt:) Älskar blomkransen lilltösen hade på huvudet, så himla gulligt.
  Klart nu hoppas vi på att dessa blir vänner för livet (så att ni föräldrar alltid har en anledning att träffas).

  OSLOFRU SVAR:
  Visst är hon bedårande söt 🙂