Förändring – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Förändring

Idag ska jag äntligen till frisören! Tjohoo vad glad jag är för det!!

Mitt hår är alldeles tråkigt, platt, frizzigt och livlöst, så här om dagen bestämde jag mig för att det banne mig var dags att göra någonting åt saken och beställde tid hos frissan.

sommarklader_gravid

Jag har inte färgat håret på flera månader så nu har jag en råttfärgad utväxt på ca 8cm och sen är resten av håret någon urtvättad rödaktig färg. Fult, så fult och jag är så trött på mitt hår nu så det ska verkligen bli skönt med en förändring. Jag har inte helt bestämt mig för vad jag har lust att göra ännu, så vi får helt enkelt se vad experterna säger och tycker att jag skulle passa i. Spännande va? Vad tror ni jag gör? Klipper av det? Färgar mörkt eller ljust? Ja hörni, det återstår att se!

Nu måste jag slänga mig i bilen och köra in till city, hörs lite senare! Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.