Som jag trodde – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Som jag trodde

Yes! Det blev som jag trodde och efter att vi var klara med lunchen så sprack det upp och blev jättevarmt. Så då fanns det inget som lockade mer än att slänga oss i poolen – så jäkla skönt och så himla kul!

uv_skydd_barnFilip älskar sin nya UV-keps som vi köpte till han härom dagen. Nu börjar solen bli så stark så det känns viktigt att ha solskydd från topp till tå, åtminstone mitt på dagarna när solen är som starkast.

badklader_barn_uv_skyddNu ska vi gå en sväng till affären och köpa något vi kan grilla till middag. Jag är lite sugen på grillspett och tzsatsiki, men vi får se vad som lockar oss när vi ser vad dom har för utbud på grillavdelningen 🙂

Tänkte att jag skulle påminna er en sista gång om tävlingen jag har pågående just nu (avslutas på måndag!). Vinsten är en valfri klocka från Deevotion till ett värde av 1200kr – En fantastiskt fin vinst och en tävling som alla borde vara med på!

Deevotion

Jag är tokförtjust i min klocka eftersom den inte bara har funktionen av att visa mig tiden, utan dessutom är ett otroligt fint smycke! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till tävlingen! Kanske det är just Du som har turen att vinna denna gången! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.