Kvällspromenad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvällspromenad

Idag har vi fått gjort en hel del här hemma som vi ville få gjort innan vi ska åka till Sverige. Men vi har självklart hunnit med en massa skoj också så som att vara ute och leka och nu kom vi dessutom precis hem från en kvällspromenad.promenadFilip älskar att gå själv och han brukar hålla i handen, men ibland får han för sig att han kan själv och springer iväg. Självklart kan han själv, men det går så fort och det händer lite då och då att han trillar. Så om jag inte får hålla honom i handen så går jag på helspänn hela tiden och är beredd om han håller på att trilla.

hall_formen_under_graviditeten

Som tur är så tycker han inte att det är så tokigt att sitta i vagnen lite då och då smuttandes på en smoothie så att mamma och pappa kan få gå avslappnande i egen takt i mellanåt. barnvagnDet känns skönt att komma ut och röra lite på sig varje dag eftersom promenader är det enda sättet som jag håller formen på nu under graviditeten. Jag försökte träna lite grann i starten, men nu är jag alldeles för otränad och trött för det, men promenader går alldeles utmärkt! Jag har gått upp 13 kg och har faktiskt inte lust att bli mycket större än vad jag är. Bebisen i magen mår alldeles utmärkt och jag behöver inte gå upp mer nu för hans skull om man säger så.

harfarg_inspirationNu ska vi bada och göra i ordning lille prinsen för sängen. Go kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jennie

  Härligt med en kvällspromenad när det är fint väder =)

  Aha, jag blondinbellas blogg brukar jag också läsa en del.. och så klart din 🙂

  Kramar

 2. jennie

  Härligt med en kvällspromenad när det är fint väder =)

  Aha, jag blondinbellas blogg brukar jag också läsa en del.. och så klart din 🙂

  Kramar