Den bästa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Den bästa

Visst är det underbart när man har hittat en favorit, en bästa vän och en trygghet i sitt liv? Filip har verkligen funnit kärleken i sin grävmaskin och jag överdriver inte när jag säger att han har den med sig vart han än går.

trygghetJag tycker det känns jättebra att han äntligen funnit någonting som betyder så mycket för honom och det värmer i mitt hjärta av att se hur lycklig denna lilla gula sak gör honom 🙂

Vi har precis ätit lunch och sitter nu med varsin bulle på altanen och funderar på vad vi ska hitta på resten av dagen. Det är lite halvbra väder så nu ser vi verkligen fram emot att resa till Sverige på onsdag då det kommer en värmebölja med strålande sol och riktigt sommarväder! Kommer bli underbart! Det ska bli extra roligt att åka ut med mina föräldrars båt eftersom Filip aldrig gjort det förr. Undrar om han gillar det lika mycket som han gillar vatten. Å så jag längtar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Hej visst är det så, min yngsta var också helt tokig i grävmaskiner, fast nu är det pokemon som gäller vi får se hur länge de håller i sig =) Ni verkar ha jättefint väder i Norge, här hemma så har värmen börjat komma. Ha en fin dag

    Sanna

  2. Sanna

    Hej visst är det så, min yngsta var också helt tokig i grävmaskiner, fast nu är det pokemon som gäller vi får se hur länge de håller i sig =) Ni verkar ha jättefint väder i Norge, här hemma så har värmen börjat komma. Ha en fin dag

    Sanna