Villeroy & Boch – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Villeroy & Boch

Godmorgon!

Jag står just nu i denna stund och njuter av min morgonkaffe i våra älskade koppar från Villeroy & Boch, som vi fick av mina föräldrar. Finns ingen bättre start på dagen än att dricka en varm kopp med kaffe.

kaffekopp_villeroy_and_bochGillar ni min klocka? Idag är det sista dagen att vara med och tävla om en alldeles egen! Vinnaren väljs ut av Deevotion och utses kl 18.00 ikväll! Klicka här för att komma till tävlingen och lycka till! 🙂

Måndag idag och vi har en ny spännande vecka framför oss med massor av skoj som sker, men först – frukost!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.