Cooling – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cooling

Godmorgon!

Vi har precis vaknat här hemma och Filip springer runt i sina nya kläder som han fick av mina föräldrar igår. Dom har varit i Usa i några veckor och hade med sig massa fint till honom. Bland annat ett par supersöta RayBan solglasögon! 🙂

rayban_till_barnDet är ännu en strålande sommardag här idag, så nu ska vi sätta oss ute på takterassen och äta lite frukost innan vi går vidare och ser vad denna dagen har att bjuda på. Jag ska självklart sätta mig och gå igenom alla fina bilder jag tog igår och berätta om vad vi hittade på första dagen i Alingsås (förutom visiten hos min mormor och morfar för det har ni ju redan hört om).

Hoppas ni har fått en fin start på helgen allihopa! Kramar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.