Beachlook – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Beachlook

Godmorgon!

Beachlook i all ära, det kan vara snyggt på många, men jag börjar tröttna på mitt hår och om jag ska vara ärlig så blev jag nog aldrig riktigt nöjd med mitt hår efter att var varit hos frisören sist..

profilJag har nog aldrig blivit helt nöjd när jag gått till frisören för att färga håret, så egentligen förstår jag inte varför jag gör det gång på gång när det dessutom kostar mig tusentals med pengar. Sist jag var där så sa jag att jag ville få det ljusare, men absolut inte med någon hint av orange eller gult, utan väldigt kallt och askfärgat.. Men måste säga att det är mer orangefärgat än något annat.

Så nu dröjer det nog inte länge innan jag går tillbaka till min älskade bruna färg igen och det ska jag banne mig göra hemma själv!

Nog om det. Filip sov hela natten i natt från 19-7.30. Det är sån skillnad på att vara hemma och att vara borta hos folk när det kommer till vår son. Han är inte riktigt sig själv och nätterna är fullständig katastrof. Så det blir inga mer resor för oss den kommande tiden, det känns liksom inte värt det tyvärr. I varje fall inte så länge jag är höggravid och inte riktigt har orken.

Idag ska min man på lunch med sina kollegor så då tänkte jag försöka passa på att sova medan Filip sen sover middag. Jag har märkt att graviditeten tar på mig och igår åkte jag faktiskt in till läkaren eftersom jag var orolig och rädd för havandeskapsförgiftning/svangerskapsforgiftning. Jag mådde så oerhört illa, fick plötslig huvudverk, blev svimfärdig och mådde inte alls som mig själv. Så vi åkte akut in och tog lite prover, men allt såg bra ut. Läkaren bad mig att tänka på att jag faktiskt är höggravid nu och är i slutet av graviditeten, så därför är det extra viktigt nu att vila och ta ordentlig hand om kroppen. Så det ska jag göra nu.

Viktigt är också att äta ordentligt, så nu blir det frukost! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons