Sicksack – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sicksack

Godmorgon!

Phu säger jag bara. Slutet av denna graviditeten börjar ta på mig rätt så rejält och någonting som också är jobbigt psykiskt är att jag känner mig som en gigantisk stor flodhäst. Magen växer och växer och jag känner mig inte fin helt enkelt. Men när jag känner så är det extra viktigt för mig att göra mig lite fin. För det är faktiskt vackert att vara gravid. Vi mammor går 9 månader och bär på ett litet mirakel som växer och växer tills hen är färdig och vill komma ut. Det är en otrolig upplevelse och en graviditet borde man bära med stolthet. Så idag blir det en liten sväng till köpcentret för lite shopping. 🙂

Jag bara älskar denna klänningen, till exempel, som jag hade på mig på middagen i Kalmar. gravid_outfit

Klänning – Gina Tricot, Skor – Gucci, Cardigan – Ralph Lauren, Klocka – Deevotion

gravid_outfit

 

 

Vi får se om jag hittar lite liknande klänningar på stan.

Sen lite senare idag så kommer vi också få material hit till garaget. Jag vet inte om ni minns att jag berättat det, men vi ska ju bygga garage som vi har fått designat av min kompis, Viktor, som är arkitekt. Ni som är intresserade kan läsa om det här. Jag kommer såklart dokumentera hela byggprocessen här på bloggen, så det blir mycket spännande läsning här framöver för er som är intresserade av husbygge/garagebygge. 🙂

Kram på er

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.