Samma, fast lite annorlunda – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Samma, fast lite annorlunda

Hej på er!

Allting gick bra hos läkaren och det var ingenting att oroa sig för! Det kunde varit en blodpropp och det var därför jordmor ville att vi skulle se närmare på det. Men läkaren sa att hela benet hade svullnat upp i sånna fall och att det hade sett annorlunda ut. Så nu konstaterade vi bara att det var ett kärl som hade spruckit och ingenting att oroa sig över.

Vi har precis ätit middag här hemma och idag blev det hemmagjorda hamburgare.

middagNu äter ju Filip allt som jag och M äter, fast lite annorlunda. Han får såklart hamburgare när vi äter det, men vi gör hans lite mindre och utan så mycket salt. Sen gillar han inte allt på burgaren som jag har på som tex rödlök. Så just hamburgaren såg inte likadan ut som mammas och då blev Filip lite skeptisk..barnmatSå han såg på hamburgaren, lite uppgiven, men började sen att mosa den och göra på sitt sätt och då var det plötsligt alldeles okej och kul att äta, trots att den inte såg ut som mammas! 😉

hamburgareDet känns som att vi har varit ute hela dagen och varit på den ena stället efter det andra för att fixa och dona. Förutom mina läkarbesök så har vi farit runt och köpt massa saker till garaget som var nödvändiga att ha för att fortsätta bygga. Men nu, efter maten, så vill jag inte göra någonting alls. Kanske ta ett långt varmt bad och bara slappna av en stund.

Gokväll 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. frida

  skönt att allt var bra! När var du beräknad? 🙂 Följer med spänning! Skriv gärna om förlossningen, då jag har lite skräck för denna……hört hemska historier.Hoppas dom kryddar lite…hehe.

  OSLOFRU SVAR:
  Jo det var skönt! Vi har bf den 5e september, så nu är det inte många dagar kvar 🙂

 2. frida

  skönt att allt var bra! När var du beräknad? 🙂 Följer med spänning! Skriv gärna om förlossningen, då jag har lite skräck för denna……hört hemska historier.Hoppas dom kryddar lite…hehe.

  OSLOFRU SVAR:
  Jo det var skönt! Vi har bf den 5e september, så nu är det inte många dagar kvar 🙂