Overall – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Overall

Det regnar och är riktigt pissigt väder här idag. Men det hindrar inte oss från att vara ute och leka! Jag skulle bli tokig av att sitta inne en hel dag och det tror jag min lilla pojke också skulle bli. Så det var bara att klä sig efter vädret och ta sig ut.overallSom tur var lugnade sig stormen lite under en stund så att vi kunde leka loss lite grann utan att bli allt för blöta.

Nu är det bara en vecka kvar tills Filip ska börja på dagis! Gud så spännande det kommer bli. Han är så otroligt kärleksfull av sig och glad i barn. Han älskar att vara ute och leka med alla grannar här på gården och jag är övertygad om att han kommer att trivas som fisken i vattnet på dagis!

Filip ligger och sover middag nu, så vi tänkte också vila en stund. Det blev en tidig morgon idag och då får man passa på att ta igen sig när man kan. Sen blir det kanske en tur till den enda butiken som har öppet på söndagar, nämligen Plantagen – en blomsterbutik. Jag tycker det är så mysigt med blommor och växter i hemmet och jag börjar faktiskt bli bättre på att hålla dom vid liv, så då får man väl lyxa till med att utöka sin blomsterkollektion antar jag? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons