Sommar? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sommar?

Godmorgon!

Ännu en dag då regnet bara öser ner. Det börjar kännas som standard denna sommaren att det är riktigt jäkla pissväder och iskallt. Förra sommaren var ju så underbar med riktigt varma dagar och strålande sol, i princip från början av juni till mitten på september. Vi trodde nästan, eller i alla fall hoppades på, att det skulle bli en lika härlig sommar i år, men icke.

Juli förra året var det så varmt på dagarna att Filip fick springa naken och vi praktiskt taget bodde i poolen dagligen.

juli_2014Och även fast vädret inte var helt tipptopp så var det fortfarande varmt som satan, närmare 30 grader till sent på eftermiddagarna. Jag bodde praktiskt taget i min hatt för att inte bränna mig i ansiktet, smörjde in mig med 30 på hela kroppen och tyckte nästan att det var skönt när det var lite disigt ute för att det inte skulle bli för varmt. Otroligt vilken värme det var!

sommar_2014Vi satt länge ute på terassen och njöt av sommarkvällarna som också var varma och sköna. Så många fina stunder vi hade tillsammans.. <3

sommarkväll_2014

Det var egentligen en alldeles perfekt nordisk sommar förra sommaren. Det är så trist att det inte kunde vara lika fint i år. Det känns nästan som att det är höst och det ser inte ut som att vädret kommer förbättra sig närmsta tiden heller tyvärr..

Ser ni förresten vad bildkvalitén på min blogg har förbättrats sen 2014? Hihi, i alla fall någonting som är bättre detta året än förra!

Men aja, jag ska försöka att inte tjura för det. Man får vara glad att man är frisk och mår bra, vädret ska inte få påverka mig på detta viset. Vad är det man säger i sport, “Det är vädret som skiljer skiten från eliten”! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.