Bärgning av bilen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bärgning av bilen

Hej på er!

Vilken otippad dag vi har haft idag. Efter att Filip vaknat från sin middagslur (eller a, vi väckte honom efter en timma eftersom han har så svårt att somna på nätterna om han sover för länge på dagarna) så åkte vi iväg för att köpa färg till garaget. Men när vi väl var iväg sen så åkte vi till den ena affären efter den andra och det slutade med att vi fastnade för lite nya utemöbler på Plantagen. Dock kunde vi inte ta med oss möblerna med en gång eftersom vi bara hade lilla elbilen, men M får ta Volvon imorgon och åka och hämta det vi tittat ut.

Men det blev en lång dag på olika butiker och middag på Mc Donalds. Det är hundra år sen vi åt där sist, men vi blev plötsligt så hungriga och det fanns inget annat alternativ där vi var just för tillfället. Men det var väl helt okej och efter att vi ätit så kollade vi lite till innan vi åkte hem igen. Väl hemma så var elbilen helt urladdad, men när M skulle öppna locket för att sätta i kontakten så gick det inte av någon konstig anledning, så det var bara att ringa till bilfirman och klaga. Som tur är så är dom så innerligt serviceminded så dom skickade en bärgningsbil med en gång för att hämta bilen så att dom kunde ta den till firman och fixa den.

bargningsbilDet tog bara några minuter och så var dom hemma hos oss och hämtade bilen – det kallar jag service det! Tur att vi har en till bil bara för jag har ingen aning om när vi får tillbaka vår lilla Elis..

Under tiden så började jag måla garaget och killarna lekte på lekplatsen mitt emot vårt hus.

garagemalningNi tycker säkert att jag är tokig, men jag älskar att måla! Jag tycker det är superkul och riktigt avslappnande att sitta och stryka penseln fram och tillbaka och samtidigt se resultat och känna att jag bidragit. 🙂 Så detta blev en mysig avslutning på denna dagen. Jag fick bara målat framsidan idag eftersom klockan var rätt så mycket och Filip skulle sova, men vi får se om vi får fortsatt imorgon med resten.

Vi såg precis att det kommit ut flera Johan Falk filmer, så ni kan ju gissa vad vi ska se på nu ikväll! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons