Förverkar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Förverkar

Godmorgon på er!

Jag har haft sammandragningar/förverkar/rier i flera veckor lite till och från sen jag var i vecka 20 ungefär. Men den senaste tiden har dom blivit mer intensiva och väldigt jobbiga, men ingenting jag inte klarar av att hantera och jag vet ju att dom kommer för att förbereda mig för förlossning. Men igår, igår så var det lite väl jobbigt. På kvällen så hade jag flera stycken, väldigt starka sammandragningar och i natt har jag vaknat flera gånger av att livmodern blir fullkomligt stenhård och det gjorde ont, plus att det kändes som att jag skulle kissa ner mig varje gång. Dock var det väldigt osammanhängande, så därför vet jag att det inte är dags än.. Men nu är det nog inte så jättelänge kvar tills lilleman i magen har lust att komma ut känns det som. Men vi får se!

gravidklader

Vad tror ni? Kanske vi skulle dra igång en liten gissningsrunda på när ni tror att jag kommer föda? Hihi. Kan vara kul! Min man tror att bebisen kommer för tidigt, jag tror att han kommer på termin/BF som storebror. Det är beräknat den 5 september, men vad tror ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.