Nytt i garderoben – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nytt i garderoben

Godmorgon på er!

Som jag berättade igår så var vi och storhandlade till Filip. Han börjar ju på dagis på måndag och då ville vi förnya hans garderob lite grann, plus att dom har bett om att ha lite ombyte till honom på plats, så därför ville vi se till att han alltid hade rena kläder så att vi slipper tvätta hela tiden.

barnklader_till_pojkarVi var på mängder av olika butiker och letade efter coola kläder till barn, men det var så himla trist överallt. Det mesta gick i en beige-vit-grå ton och var inte alls roliga. Men så gick vi till H&M sist av allt innan vi skulle hem och där fanns det massor med häftiga kläder till en, snart tvåårig, pojke!

barnmodeVi köpte en del coola kläder som sticker ut.

statement_tshirt_pojke

 

Men även praktiska kläder som behövs, så som t-shirts, strumpor och vantar.

mode_for_pojkar

Sen är det ju så viktigt att märka alla plagg med namnlappar har vi fått höra eftersom kläder och ting lätt kommer bort, eller blandas ihop med dom andra barnen. Så vi beställde namnlappar på internet som vi trycker på, lätt som en plätt!

namnlappar_pa_barnklader

Bästa köpet var nog dessa Ecco-sandalerna som vi lyckades fynda på rea eftersom det var det allra sista paret. Och det händer inte ofta att det finns ett par kvar och det är exakt i Filips storlek – som hittat!

ecco_sandaler_barnSå nu är våran lilla prins klar för dagisstart på måndag! Gud så spännande det ska bli!

cool_kid_barnmode

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maris

    Adrian börjar förskola om tre veckor, satt nu på morgonen med namnlappar jag med. Jättepraktiskt att bara klistra på och slippa kladda med penna som man inte kan göra om i fall det blir fel 😉

  2. maris

    Adrian börjar förskola om tre veckor, satt nu på morgonen med namnlappar jag med. Jättepraktiskt att bara klistra på och slippa kladda med penna som man inte kan göra om i fall det blir fel 😉