Gravid v.36 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gravid v.36

Jisses vad veckorna går undan! Nu är vi redan i graviditetsvecka 36 och slutet på graviditeten närmar sig med stormsteg.

gravid_v_36Så hur mår jag egentligen? Nja, det börjar bli riktigt, riktigt tungt. Illamåendet börjar krypa sig på, jag har väldigt starka förverkar på kvällarna, jag drömmer på nätterna, måste kissa hela tiden, är trött, har ont i ryggen, foglossningar.. ja, you name it. Det känns som att allt som är jobbigt med en graviditet börjar visa sig mer och mer på mig och jag längtar nu, mer än någonsin, efter att få föda den lilla bebisen i magen så att jag kan återgå till att må normalt och få min lilla, vältränade kropp tillbaka!

gravid_vecka_for_vecka

Att sminka mig och försöka göra mig fin är inte så aktuellt längre.. Känns liksom inte så roligt att göra sig fin när man inte mår på topp..

Jag känner att det är viktigt för mig att vila, för så fort jag försöker göra någonting aktivt eller anstränga mig det minsta så får jag hjärtklappning och börjar må fruktansvärt illa. Så med andra ord så är slutet på denna graviditeten ingen dans på rosor alls, men jag står ut, för snart är det över och i slutändan så är alla smärtor värt det när vi får träffa det lilla miraklet i magen. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jennie

  Du är ju jätte fin kära du. 🙂
  En liten fråga. Vi är ju barnvagns djungel. ( är gravid, men har ej gått ut med det än) hihi. Vad har ni för vagn ? 🙂
  Kram söta du.

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla du! Å så kul, grattis 😀 Vi har en dubbelvagn eftersom vi snart får en bebis till. City Select. Men till Filip hade vi en Emmaljunga. Fråga i butiken där dom säljer barnvagnar för dom brukar vara så himla duktiga 😀 Kramkram

 2. jennie

  Du är ju jätte fin kära du. 🙂
  En liten fråga. Vi är ju barnvagns djungel. ( är gravid, men har ej gått ut med det än) hihi. Vad har ni för vagn ? 🙂
  Kram söta du.

  OSLOFRU SVAR:
  Tack snälla du! Å så kul, grattis 😀 Vi har en dubbelvagn eftersom vi snart får en bebis till. City Select. Men till Filip hade vi en Emmaljunga. Fråga i butiken där dom säljer barnvagnar för dom brukar vara så himla duktiga 😀 Kramkram

 3. Em*

  Åh vad spännande det börjar bli! 🙂 Jag fick Leon på BF och Corey i V. 36+4. 😉

  Tror du inte kanske att Filip känner på sig att det börjar bli dags och att det är därför som han sover lite sämre på nätterna? Man kan ju aldrig veta, men deg skulle kunna vara så. 🙂

  Lycka till när det blir dags, jag tror inte att det är så många dagar kvar nu! 🙂

 4. Em*

  Åh vad spännande det börjar bli! 🙂 Jag fick Leon på BF och Corey i V. 36+4. 😉

  Tror du inte kanske att Filip känner på sig att det börjar bli dags och att det är därför som han sover lite sämre på nätterna? Man kan ju aldrig veta, men deg skulle kunna vara så. 🙂

  Lycka till när det blir dags, jag tror inte att det är så många dagar kvar nu! 🙂