En gnutta sommar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En gnutta sommar

Godmorgon!

Som jag nämnde igår så fick vi äntligen en gnutta sommar här hemma igår! Plötsligt så försvann alla regnmoln och solen tittade fram. Jag trodde först att det bara var tillfälligt och att det fina vädret inte skulle hålla i sig. Men till slut så blev det så varmt att jag inte kunde hålla mig från poolen längre. Det var bara att leta fram badkläderna och slänga sig i!

uv_baddrakt_barnFilip är alltid så söt i början och klättrar gärna upp på mig så högt han kan innan han klarar att doppa sig ordentligt..

bada_i_poolMen när han väl har kommit i sen så är han helt tokig och älskar att bada lika mycket som fisken i vattnet! 🙂

Det var underbart igår när sommaren äntligen kom och idag kan man ju bara hålla tummarna att det ska bli lika fint. Det hade ju varit kul eftersom vi ska få gäster över helgen. Det är mina föräldrar, samt bror och hans tjej som ska vara här på en “All inclusive family weekend” Hihi. Ska bli jättekul att ha dom här. Så nu ska vi skriva ner en lista på all mat och dylikt som behöver handlas och så ska vi åka på storshopping lite senare så att allt är fixat innan dom kommer. Men först blir det kaffe, frukost och lite fix här hemma, Tjohej så länge!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.