Tecknar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tecknar

Det var länge sen jag satte mig ner och målade nu och egentligen vet jag inte varför. Men inspirationen har varit som bortblåst och jag har hellre velat lägga tiden på annat. Men idag fick jag ett litet ryck eftersom jag önskade att få upp fler tavlor på väggarna i vårt sovrum och blev inspirerad av mina rosor som jag satt i vår trädgård. Tiden finns ju dessutom nu när Filip går på dagis, så jag började i alla fall att teckna lite lätt.

teckna_en_ros

Jag har aldrig målat denna typ av målning tidigare så därför är jag lite osäker på hur jag ska gå tillväga. Som ni vet så älskar jag ju att måla i olja och det tror jag att jag kommer göra med denna tavlan också, men eftersom konturerna på en ros är så fina så ville jag skissa med blyerts först.

Jag kom inte mycket längre än vad ni kan se på bilden, men nästa gång Filip är på dagis kanske jag fortsätter att måla klart den med oljefärger. Det känns i alla fall kul att ha kommit igång med målandet igen efter ett väldigt långt uppehåll.

Nu ska vi se på film 🙂 Go kväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons