Kommentarer – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kommentarer

Godmorgon!

Här sitter jag i min säng och skriver första blogginlägget för dagen efter att jag kollat igenom alla kommentarer och mail.

kommentarer_pa_bloggenFör det mesta så skriver ni läsare väldigt snälla och fina saker till mig och jag måste säga att det verkligen värmer, gör mig otroligt rörd, glad och mer motiverad att fortsätta blogga. Som ni kanske förstår så tar bloggandet en hel del tid och energi så när jag får lite feedback från er som läser så ska ni veta att det verkligen uppskattas. Så tack för det kära ni 🙂

macbook_airM är och lämnar Filip på dagis och det går, för övrigt, jättebra för honom där. Han har redan utvecklats en massor sen han började. Till exempel så pratar han mycket mer, han har lärt sig hur brandbilen låter och igår när han kom hem så överraskade han oss med att springa. Dessutom äter han helt och hållet själv nu och vill helst inte att jag ska hjälpa han alls. Så hittills så har allting med dagiset varit toppen och vi är så otroligt nöjda över valet att låta honom börja där i den åldern han är nu. Men idag är sista dagen på en vecka för sen ska han inte dit fören nästa torsdag igen. Han går ju bara 50% fram till oktober och då har dagarna blivit uppdelade så, men det gör ingenting för då har vi en vecka tillsammans med massa lek och bus. Man uppskattar liksom tiden tillsammans så mycket mer när man inte ses varje dag längre.

Men idag är det bara jag och M hemma och eftersom solen skiner så tänkte vi passa på att njuta rejält. Laga alkoholfria drinkar, sola, äta massa frukt och ta ett och annat dopp i poolen står på schemat. Ibland känns det rätt så okej att vara barnfri också för någon timma så att man kan slappna av och blunda lite grann när man gottar sig i solen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa

    Hej, jag är vara tvungen att berätta hur otroligt fint ert hus är! Jag älskar speciellt fotöljerna runt vad jag antar är matbordet! Dom är hur snygga som helst och jag undrar om du kan skriva vart du köpt dom någonstans?
    Kram Moa

  2. Moa

    Hej, jag är vara tvungen att berätta hur otroligt fint ert hus är! Jag älskar speciellt fotöljerna runt vad jag antar är matbordet! Dom är hur snygga som helst och jag undrar om du kan skriva vart du köpt dom någonstans?
    Kram Moa