Liten sjukling – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Liten sjukling

Godmorgon!

Denna natten har varit lite sisådär. Filip har vaknat flera gånger för att han har varit tät i näsan och haft svårt att andas med nappen. Så M har fått sitta uppe och klappa på honom i omgångar så att han inte ska vara ledsen och bli ännu tätare och nu gick jag upp med honom så att M ska få ta igen sig.

sjukt_barnDet är verkligen inte kul när lilleprinsen inte mår bra, men det är bara att göra det bästa av situatinoen. När man är sjuk får man se på favoritprogrammet på tv, äta frukost i soffan och mysa en massa med sin mamma och pappa. Idag blir det fullt fokus på att få min älskade pojke frisk. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons