Lite bättre nu – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lite bättre nu

Idag har Filip fått sova massor och lyckats både dricka en hel del och äta lite grann, så nu på eftermiddagen så har han verkat betydligt mycket bättre. <3

pappa_och_filipNu börjar vi känna igen vår underbara son igen och plötsligt så fick han lite energi. Det är så varmt ute (och inne) så han får gå i blöjan bara så att han håller en bra temperatur. Vi tog ut lite picknick och satte oss i skuggan på altanen för att fika lite grann nu när han mår lite bättre och det är så underbart att se att han börjar komma tillbaka till oss och vill krama, pussa, gosa och skratta igen.

familj

Han är fortfarande tät i nästan och är inte helt 100, men det verkar i alla fall vara betydligt mycket bättre än vad det har varit dom senaste dagarna och det känns bara helt otroligt skönt. Det kan nog vara den värsta känslan i hela världen att se sitt barn sjukt. Att inte känna igen sin pojke och veta att han har ont eller inte mår bra är verkligen ingen kul känsla alls. Men nu får vi helt enkelt hålla tummarna att han bara blir bättre och bättre och att han kanske till och med blir helt och hållet frisk till helgen när mina föräldrar kommer hit. Det hade ju varit underbart <3

familjeliv

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.