Kvalitet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvalitet

familj

Visst saknar jag den här token som tusan på dagarna när han är på förskola/dagis/barnehagen, MEN, tiden vi får tillsammans innan han åker dit och efter att han kommit hem är så oerhört intensiv och givande. Här kan vi verkligen snacka kvalitetstid! Man uppskattar varandra så betydligt mycket mer när man inte är med varandra 24/7 och det är så kul att se min älskling utvecklas så fort på dagis och ännu roligare hur mycket mer kärlek jag känner att jag får från honom när han är hos mig. Han springer och pussar och kramar mig hela tiden och vill bara vara med och busa och mysa konstant. Hihi, det finns ingen bättre känsla i världen än att vara mamma!! <3

mamma_son

 

Förresten hörni, ni glömmer väl inte tävlingen som pågår just nu där ni har chans att vinna en superfin åkpåse från Petite Chérie (värde 1095kr!!) ? KLICKA HÄR för att komma direkt till tävlingen! 😉 

Go helg på er!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.