Sista lunchdaten – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sista lunchdaten

Idag hade vi lite ärenden som vi var tvungna att fixa. Ni vet sånt som är lite halvtråkigt att ta tag i, som man skjutit på i evigheter men som bara måste bli gjort. Men nu är allt inhandlat och ordnat och efter vi var färdiga så tänkte vi att vi skulle unna oss en sista lunchdate, bara jag och M. Filip är ju på dagis och så kom vi på att nästa gång han ska dit och vi är själva är inte fören på torsdag om en vecka och då har förhoppningsvis bebisen kommit. Så en lunchdate för två kommer vi nog inte få gå på på väääääldigt länge.

Det vart inget fancy direkt, men väldigt gott. Både jag och M älskar ju amerikanskt så vi gick till Fridays och gottade oss.

Fridays_jessheim

 

Deras Jack Daniels-sås är ju bara för jäkla god! restaurang_fridaysSen åkte vi hem igen , proppmätta och nöjda efter våran romantiska lunchdate 🙂

Jag är helt slut i kroppen efter att ha gått omkring hela dagen så nu ska jag faktiskt sova lite middag och M ska fortsätta bygga på garaget. Det är så jobbigt att det tar så på kroppen att röra sig nu i slutet av graviditeten, jag orkar nästan ingenting alls, så det ska verkligen bli skönt sen när bebisen kommit att få tillbaka min gamla, goa, vältränade kropp 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.