Sprallis – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sprallis

Godmorgon!

Idag är det fredag och det firar vi med sovmorgon till barnehagen. Vi ville äta frukost tillsammans och umgås lite i lugn och ro innan våran lilla sprallis ska vidare och leka med dom andra barnen.

familj

Det finns inget bättre än när Filip vaknar som en liten solstråle på fantastiskt bra humör. Han och M springer runt och busar och leker medan jag fixar matlåda och packar ombyten till dagis. Älskar att se på hur kul mina pojkar har det tillsammans 🙂

filipFörresten så var det någon som undrade om jag inte hade skrivit om Filips förlossning någonstans nu när det börjar närma sig lillebrors, och visst har jag det! KLICKA HÄR för att läsa om min förlossningsberättelse. <3

En sak till!! Det är många som säger att det inte går att kommentera alltid och det kan tyvärr vara så att det krånglar med “smilies” när man skriver. Det är jättesynd, men det fungerar inte. Så om ni vill kommentera så prova att skriv utan några konstiga täcken eller smilies så ska det nog gå alldeles utmärkt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.