Kompisar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Kompisar

Som vanligt är det superkul att ha våra vänner på besök. Vi har promenerat, lunchat, ätit supergod mazarinkaka som Erika hade med, lekt med barnen och pratat om allt möjligt mellan himmel och jord.

filip_och_nicoleNicole bjöd Filip på sina russin. Så sött 🙂

barnmodeFinns inget sötare än att se Nicole och Filip tillsammans 🙂 Hihi.

mazarinkakaErika är otroligt duktig på att baka, det vet vi redan, men denna kakan kan nog ha slagit dom tidigare bakverken vi smakat på för den här var ruskigt god! Efter vi fikat och barnen sovit så gick vi in för att fortsätta leka.

hundFilip är så fascinerad över deras urgulliga hund, Chili. Ibland önskar jag att vi också kunde skaffa hund, men jag vet hur otroligt mycket jobb det är så det är ingenting vi prioriterar nu, men man vet ju aldrig hur det blir i framtiden. Men tills dess så är det extra kul att ha vovvar på besök 😉

Nu är det snart läggdags för Filip och jag är också helt slut så det blir nog en tidig kväll för mig och M också. För övrigt så börjar jag bli rätt så less på att vara gravid nu, så det hade varit underbart om bebis hade lust att komma snart..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons