Mamma-son-tid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Mamma-son-tid

mammalivet

Idag har jag och Filip haft det alldeles supermysigt tillsammans! Det var som att han förstod att han skulle vara snäll mot sin mamma idag eftersom pappa inte var hemma. Han har varit på jättebra humör hela tiden och vi har lekt med varandra, myst en massa och gosat till tusen. Den här mamma-son-tiden gav mig en liten energiboost och fick mitt hjärta att växa sig ännu lite starkare för min lilla älskling på något magiskt sett. Jag trodde inte att det var möjligt att älska honom ännu mer än vad jag redan gjorde, men för varje sekund som går så växer sig kärleken starkare och starkare för min älskade prins.

familj

Vi har varit vakna sen klockan 06 i morses och har hållit igång nonstop sen dess. Så nu när jag skulle gå ut och gå så att Filip skulle somna i vagnen så hann jag knappt ut på gatan innan han knoppade in och somnade som en liten stock. Så nu tänkte jag faktiskt också passa på att slumra till en stund så att jag får energi till att orka fortsätta leka sen när han vaknar igen. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons