Spricker snart! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Spricker snart!

Godmorgon!

gravidGaaaaah, nu känns det snart som att jag spricker! Hehe.
I natt har Filip sovit jättekonstigt och varit vaken ca en gång i timman hela natten. M har varit uppe med honom, men min sömn har definitivt blivit väldigt störd, kombinerat med sammandragningar, toabesök och “mensverk”. Jag behövde i alla fall inte vakna upp ensam idag för båda pojkarna ville upp innan klockan 6, så vi kunde göra dom första morgonrutinerna tillsammans, så som att sätta på kaffe, fixa frukost, byta blöja och pussas. 🙂 Men nu är hans 14 veckors permission och 3 veckors semester över och han är tillbaka på jobbet igen. Tack och lov att jag har min lilla prins för annars hade jag känt mig så himlans ensam! Får se vad vi ska hitta på hela dagen idag, blir nog en tur till lekplatsen och sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

Idag är det, för övrigt, sista chansen att vara med och tävla om denna superfina åkpåsen från Petit Chérie (värde 1095kr!):

bloggtävling_oslofru        bloggtävling_oslofru 

KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN!

Tävlingen avslutas kl 18.00 ikväll och det ända du behöver göra är att skriva i kommentarsfältet att du är med och deltar 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Spanaren

    Tack för besök plus kommentar!
    Tacksamhet är väl att du kan känna glädje över just din lilla familj tots sammandragningar och allt som hör till 🙂 Tacksam över att få se dig och den fina bebbamage på ditt foto. Lycka till med allt/kram

Annons