Cool kid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Cool kid

Jaha, nu blir ni väl superförvånade över att jag tittar in här och skriver ett helt vanligt blogginlägg så här på eftermiddagen efter att ha chockat er med att förlossningen dragit igång. Jag är lika förvånad, lite smått irriterad och känner mig nästan lite lurad själv, för här verkar det som att allting har stoppat upp och en förlossning känns nu som en evighet fram. M var på jobbet, Filip på dagis och jag har varit hemma och vilat hela dagen. Värkarna avtog i natt och har inte satt igång igen. Så nu har vi hämtat lilleman på dagis och får helt enkelt vänta och se om någonting händer.äpplebitar

Vi har lite fruktstund nu och leker en massa. 🙂

fruktstund

Ett av mina största bekymmer inför förlossningen har varit hur allt kommer att gå med Filip och om min bror och hans tjej kommer hinna ut hit i tid osv. Men nu när det faktiskt är igång, slemproppen har ju gått och jag hade intensiva värkar i natt.. så vi ringde förut och bad dom komma hit och sova här så att dom är på plats om värkarna kommer (vilket jag verkligen tror och hoppas att det kommer att göra!) Det känns tryggt att ha dom här så att vi inte behöver oroa oss över Filip. Nu vet vi att han kommer vara i trygga händer och vi har dessutom pratat med dom på dagis så att dom är informerade att morbror kommer och lämnar imorgon. 🙂

cool_kid

Min lilla going! Tänk att du snart är storebror! <3

filip_profilbildJag lovar att hålla er uppdaterade vad som sker nu framöver. Det är så spännande alltihop, även fast det nu står väldigt still och väntan är sinnessjukt olidlig, så känns det ändå så nära på något sätt. Vi har ju för övrigt varit väldigt osäkra på namn, men när jag fick värkar i natt så slog det mig och nu vet jag och M precis vad han ska heta.. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.