Liten update – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Liten update

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem från Ahus igen. Vi var där i många, många timmar och gjorde alla tester man kunde. Till slut konstaterade vi att vi skulle åka hem igen och så skulle jag försöka sova ordentligt i natt med hjälp av en smärtstillande som jag fick med mig. Det är tyvärr inte så mycket mer att göra än att bara vänta, bebisen mår bra och jag mår bra så när det är meningen att bebisen ska komma ut så gör han det helt enkelt. Visst är väntan olidlig, men det är det värt och jag ville heller inte bli inlagd nu och bara ligga och vänta på att det skulle sätta igång, utan då är jag hellre hemma och myser med min älskade son tills tiden är inne för lillebror att komma!familj

Min fina, älskade Filip har haft det superkul med sina gudföräldrar idag och gjort massor med skoj. Dom har bland annat varit inne i stan och kollat på bil. Dom har ju lånat våran elbil nu under en period så att dom skulle kunna komma ut till oss snabbt när förlossningen satt igång och det har gett dom mersmak så nu vill dom köpa en egen! 🙂 Hihi.

Nä hörni, nu ska jag gosa rijält med min lilla älskling och så ska jag umgås med Jakob, Johanna och M, äta gott, vila och försöka njuta av helgen. <3

mammalivet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.