Lite olika maki – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lite olika maki

Jag har gjort så gott jag kan att inte klaga allt för mycket för er här på bloggen om hur jag egentligen känner mig nu i graviditeten, utan har i alla fall försökt att skriva om det som gör mig glad och förgyller min vardag. Men jag ska inte ljuga, det är tufft och varje sekund är väldigt tung för mig..

Men idag känns allting lite lättare eftersom min man är hemma och tar hand om mig. Jag får inte köra bil själv så han måste ta mig till alla kontroller och sen överraskade han mig med att ta med mig på lunch. Han vill inte att jag ska sitta hemma och tänka på hur jag mår, utan menar att det är bättre att komma ut en sväng och tänka på någonting annat för en stund.. Och så rätt han har!

min_man

Oavsett hur jag mår eller hur illa det kan vara ibland, så lyckas alltid min man att få mig att må bättre. Jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort om jag inte hade M vid min sida. <3

sushi

Vi bestämde oss för att lyxa till det med sushi till lunch vilket vi båda älskar, men inte har ätit på jättelänge. Vi brukar alltid beställa lite olika maki och så delar vi på allt. Riktigt gott och man blir alltid alldeles lagom mätt på sushi tycker jag. 🙂

sushiNu har vi precis kommit hem igen och ska bara ta med lite papper och så innan vi ska vidare till jordmor. Jag har ingen aning om vad som kommer ske nu framöver med allt, så vi får helt enkelt vänta och se vad hon säger..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma - På Smällen igen!

  Jag förstår verkligen att det är tufft at gå över så här och känna sig tung. Man blir ju liksom en fånge i sin egen kropp tillslut. Skönt att din man fick dig att tänka på annat igår och den där sushin såg riktigt god ut! Till och med jag som mår illa av allt just nu blev sugen!

  OSLOFRU SVAR:
  Mm lite jobbigt, men så är det, i slutändan så är det ju värt det som tur är 🙂 Kramar

 2. Emma - På Smällen igen!

  Jag förstår verkligen att det är tufft at gå över så här och känna sig tung. Man blir ju liksom en fånge i sin egen kropp tillslut. Skönt att din man fick dig att tänka på annat igår och den där sushin såg riktigt god ut! Till och med jag som mår illa av allt just nu blev sugen!

  OSLOFRU SVAR:
  Mm lite jobbigt, men så är det, i slutändan så är det ju värt det som tur är 🙂 Kramar