Då var vi fyra! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Då var vi fyra!

Trots det lite gråa vädret idag så fick vi lust att ta med oss våra pojkar ut en sväng för att få lite frisk luft. Vi tog inte med oss någonting, utan gick bara ut med oömma kläder, la Oskar i vagnen och började traska iväg.

tvåbarnsmamma

Oskar sov som en stock i vagnen under hela tiden vi var ute och Filip sprang omkring som en liten galning och skrattade högt när han sprang fram och tillbaka med energi på max nivå. Det känns så kul att vi nu är fyra i familjen, men snacka om att det har blivit ett helt annat tempo här hemma och att man hela tiden har någonting att göra. Jag är väldigt glad att M är hemma nu i tio arbetsdagar för om jag ska vara ärlig så förstår jag inte helt hur folk får ihop det som går hemma med fler än ett barn själv! Jag är dödsnervös för när den tiden kommer då jag ska vara själv med Filip och Oskar, men det kommer säkert gå bra. Det gäller bara att ta en sak i taget antar jag och utesluta saker som är mindre viktiga och fokusera på att barnen har det bra. 🙂

Nu är M och Filip uppe och badar så att jag kunde få en lugn stund, så då tog jag fram datorn för att blogga och svara på lite mail, samtidigt som jag har världens vackraste utsikt, nämligen Oskar på bordet framför mig i sin babynest. Han är så gudomligt söt och det är näst intill omöjligt att slita blicken från honom. Så nu ska jag stänga ner här och bara njuta av att han är här hos mig innan dom större pojkarna kommer ner och det blir full fart här nere igen! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Celine

  Vad fina ni är, du och dina pojkar <3
  Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. Hihi

  Jag vill åter igen önska er stort grattis!!!

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi ja det var lite lustigt. 🙂 Tack snälla rara du 🙂

 2. Celine

  Vad fina ni är, du och dina pojkar <3
  Vet du vad som är lite lustigt? Min bror heter Filip i förnamn och Oskar i mellannamn. Hihi

  Jag vill åter igen önska er stort grattis!!!

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi ja det var lite lustigt. 🙂 Tack snälla rara du 🙂

 3. Carmen

  Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!

  Kram// Carmen

 4. Carmen

  Åååå så underbart att se dig och din familj. Oskar är ju verkligen underbart söt. Jag förstår verkligen att du är lycklig. Du har ju bland dom finaste pojkarna i världen och jag önskar dig och M och era 2 barn all lycka i framtiden. STOOOORT GRATTIS TILL ER!

  Kram// Carmen