Alltid redo! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Alltid redo!

Halloj!

Idag har vi haft en supermysig dag här hemma. Under förmiddagen så regnade det så mycket när vi egentligen hade tänkt att gå ut på en promenad, så istället så lekte vi inomhus och la sen Filip för att sova middag. När han vaknade sen så var det uppehåll ute, så då bestämde vi oss för att försöka hinna ut en snabbis. Men självklart är vi alltid redo, ifall ifall det skulle börja regna igen! 😉

beemo_regnskydd

Regnskyddet finns att köpa HÄR hos Jollyroom.se 🙂

På med regnjacka på mig och regnskydd till vagnen så är vi klara för en promenix. Filip är också täckt i regnkläder från topp till tå så att han kan springa runt och hoppa i vattenpölarna så mycket han vill utan att bli blöt.

Nu kom vi precis hem igen och när det är lite ruggigt och kallt ute så känns det som en alldeles utmärkt idé att komma in och baka lite goa och varma bullar. Ska se om Filip har lust att hjälpa mig i köket, om inte så vet jag i alla fall att han och M har lust att hjälpa mig att äta upp dom när dom är klara! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.