Vackra landskap – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vackra landskap

Ett sånt skönt höstväder det har varit idag. Lite sådär lagom kallt med strålande sol. Dagar som dessa kan man ju bara inte sitta inne så vi började dagen med att gå ut och gå en sväng.dubbelvagnDet är ju så vackert här på området och utsikten är bara helt fantastisk där vi bor!

landskap

Dom håller på att bygger ut flera bostadsområden här där vi bor, vilket jag kan förstå eftersom det är så vackert här. Tänk vilken utsikt husen kommer få som byggs här!

vacker_utsikt_over_landskap

Efter att vi hade gått en sväng i vagnen så var vi och lekte på lekplatsen med Filip tills han blev trött nog för att sova middag. Oskar sover nästan hela tiden under dagarna och gör inte så mycket ljud ifrån sig, så därför kunde vi fortsätta med garaget lite under tiden Filip sov. Nu är alla vakna igen och vi har halva dagen kvar framför oss. Jag är lite rastlös och har nog lust att göra något kul, kanske åka iväg en sväng och fika någonstans eller nåt. Vi får se vad mina pojkar har lust med, men tror nog att fika blir nedröstat och köra radiostyrd bil blir det som gäller i eftermiddag! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Teres

  Hej och grattis till lillebror =)

  Vi väntar syskon i januari och jag undrar om du är nöjd med vagnen? Storasyster fyller 2 snart så vi är i valet och kvalet om vi ska köpa en syskonvagn eller inte. Men den där verkar lätt och smidig =)

  Ha de gott!

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du! Tack och grattis själv får jag väl säga 🙂 Jaaa vi är så otroligt nöjda med vagnen, finns ingenting att klaga på alls! Så jag rekommenderar på det starkaste en Babyjogger Cityselect till alla som väntar syskon 🙂 Kram

 2. Teres

  Hej och grattis till lillebror =)

  Vi väntar syskon i januari och jag undrar om du är nöjd med vagnen? Storasyster fyller 2 snart så vi är i valet och kvalet om vi ska köpa en syskonvagn eller inte. Men den där verkar lätt och smidig =)

  Ha de gott!

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du! Tack och grattis själv får jag väl säga 🙂 Jaaa vi är så otroligt nöjda med vagnen, finns ingenting att klaga på alls! Så jag rekommenderar på det starkaste en Babyjogger Cityselect till alla som väntar syskon 🙂 Kram