Förlossningen på TV – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Förlossningen på TV

För några månader sen så skrev jag om att TV var hemma hos oss och filmade (ni kan läsa om det HÄR). Många av er har frågat och gissat vad det kunde vara för program vi skulle vara med på och nu kan jag ju avslöja lite mer om vad det handlar om.

Det är nämligen så att Oskars förlossning även filmades av TV..

tv_inspelningTro mig, det var många diskussioner fram och tillbaka om vi skulle vara med på något sånt här eller inte. Men till slut så bestämde vi oss för att vara med. Exakt vad det är för tvprogram håller jag på lite till, men ni kommer att få se en hel del av mig då jag delar med mig utav en av dom absolut häftigaste upplevelserna en människa får vara med om i livet.

Ahus_forlossning_pa_TVJag lovar att berätta mer när jag kan, men nu vet ni i alla fall lite mer om vad tvinspelningen kommer att handla om. 😉

Har du fött barn eller ska du föda barn? I så fall skulle det vara kul att veta om du skulle kunna tänka dig att visa din förlossning på tv? Eller vad tycker Du om det här? 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pillan

  Så kul 😀 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.

  Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 🙂

  Men väldigt glad att andra delar med sej!

 2. Pillan

  Så kul 😀 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.

  Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 🙂

  Men väldigt glad att andra delar med sej!

 3. Pillan

  Så kul 😀 Jag älskar att kolla på förlossningsprogram och tycker det är både roligt men framförallt intressant.

  Men själv vara med? Nej! Haha… Jag vill ha min förlossning personlig och privat och endast “mellan mej och min sambo” 🙂

  Men väldigt glad att andra delar med sej!

 4. Jenny

  Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.

  OSLOFRU SVAR:
  Åå grattis till din lilla dotter! 🙂 Förstår precis hur du tänker 🙂

 5. Jenny

  Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.

  OSLOFRU SVAR:
  Åå grattis till din lilla dotter! 🙂 Förstår precis hur du tänker 🙂

 6. Jenny

  Fick min lilla dotter i Lördags. Skulle jag vilja se det på TV om ett par månader. Ja det hade varit rätt intressant att se det själv men att andra skulle se det… Nej absolut inte lol. Däremot gillar jag att se såna program så kul att någon är villig att dela med sig.

  OSLOFRU SVAR:
  Åå grattis till din lilla dotter! 🙂 Förstår precis hur du tänker 🙂

 7. Natalie

  oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.

  OSLOFRU SVAR:
  Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 🙂

 8. Natalie

  oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.

  OSLOFRU SVAR:
  Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 🙂

 9. Natalie

  oj ett helt kamerateam måste bara fråga hur det kändes.

  OSLOFRU SVAR:
  Det var bara en kamerakvinna med i förlossningsrummet, så vi märkte knappt av det 🙂