Kvällsfika i Oslo – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvällsfika i Oslo

Godkväll!

Vi kom precis hem från våra vänner inne i Oslo. Gustav, Erika och Nicole hade inte fått träffa Oskar än, men idag så passade det för alla så då åkte vi in till dom på en kvällsfika och lite lek med barnen.

Filip_och_NicoleVi vuxna fick supergoda wienerbröd och rulltårta till kaffet och barnen fick lite mindre sockrade bullar och frukt. Mumsigt!

kvallsfikaSen när vi hade fikat och pratat om allt som hade med förlossning, barn, dagis, hus, hem, jobb, ja allt mellan himmel och jord egentligen, så satte vi oss på golvet och lekte med dom små.

lagenhet_i_oslo

Det är alltid lika mysigt att umgås och det är så kul att se hur Nicole växer ett snäpp till varje gång vi ses, vilken ljuvlig liten prinsessa hon är!

NicoleTänk att Nicole och Filip känt varandra hela livet och förhoppningsvis alltid kommer att bo relativt nära varandra och få växa upp tillsammans. 🙂 Underbart!

Filip_och_Nicole

Filip har precis somnat och vi tänkte faktiskt också snart gå och lägga oss. Oskar verkar lite snorig och aningens irriterad i ena ögat, så vi är lite oroliga och kommer sova tätt intill honom i natt. Det är så jobbigt så fort det är det minsta lilla med barnen och speciellt när Oskar är så himla liten så blir man ju dödsnervös när allt inte är helt perfekt. Så om han inte verkar helt hundra imorgon så får vi ta honom till doktorn bara för att försäkra oss om att allt är som det ska.

Nä, nu ska han få lite mat och så ska vi sova. Nattinatt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.