Tät i den lilla näsan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tät i den lilla näsan

Godmorgon!

Denna morgonen har varit lite av en katastrof då minstingen i familjen är så tät i näsan att han knappt klarar av att andas. På dagarna är det helt okej och då verkar det inte som att det är någon fara alls och sen sover han rätt bra på nätterna fram till tidig morgon då han blir helt tät. Oavsett om vi försöker spraya med saltvattenlösning och suga ut snoret så är han ändå så tät att det inte går att somna om liggandes, utan han måste sitta upprätt för att inte bli allt för tät. Stackars liten. Så jag har haft han uppe på mitt bröst sen kl 5 i morses och nu har han äntligen blivit lite bättre så att jag kunde lägga ner honom.

sjuk_bebisDet är verkligen inte kul när dom små är sjuka och det gör ont i mitt hjärta att min lilla bebis har varit förkyld i princip enda sen han kom till världen.. Jag ska ringa läkaren idag och höra om det finns någonting man kan göra, men jag antar att det är en ihärdig förkylning som försvinner av sig själv så småningom..

Nu måste jag förbereda inför förskolan och sen väcka den stora pojken i familjen. Hej så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mamma

  Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.

  OSLOFRU SVAR:
  Okej, tack för tipset!

 2. Mamma

  Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.

  OSLOFRU SVAR:
  Okej, tack för tipset!

 3. Mamma

  Du ska inte spraya näsan (det hjälper ingenting), du ska skölja den. 1-2ml/näsborre eller tills du hör att täppan lättar. Vänta ett par minuter och försök suga ut snor. Att bara “duscha” näsan lite lätt hjälper inte, den ska sköljas ordentligt.

  OSLOFRU SVAR:
  Okej, tack för tipset!