Neonate babyvakt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Neonate babyvakt

Hej på er!

Jag tänkte att jag skulle tipsa alla mina läsare som är föräldrar om en riktigt bra babycall. Nämligen en riktigt bra babyvakt från Neonate.

Neonate_babyvaktEftersom vi bor i ett stort hus och har Filip sovande på övervåningen så har en babycall varit ett måste för oss. Utan den hade vi aldrig kunnat slappna av eftersom det är svårt att höra om han gör ljud ifrån sig efter att vi lagt honom på kvällarna. Så till honom köpte vi en Neonate BC5000 och eftersom vi har varit så nöjda med den så ville vi ha en likadan till Oskar (fast annan färg) och beställde därför en Neonate 5800D.

Neonate_babycall_BC5800D

Denna modell är lite finare i svart istället för grå och har stativ som dom kan stå i. Neonate BC5800D är utrustad med en digital sändare som gör att det blir 100% klart ljud utan störningar. Babyvakten är parkopplad redan när man får den, men för att försäkra att allting fungerar så kan man enkelt parkoppla den på nytt när man får den.

laddare_till_neonate_babyvakt

Det är upp till 80 timmars stand-by mellan laddningarna!

recension_Neonate_babycall

Med en babyvakt kan man slappna av och tänka på annat medan barnen ligger och sover eftersom man vet att den ger ljud ifrån sig om det är någonting som inte står bra till. Neonates babyvakt har låg strålning, temperaturindikator med larm, den är liten, smidig och användarvänlig, samt har väldigt lång räckvidd. Jag anser att detta är den bästa babyvakten på marknaden och rekommenderar den starkt till alla föräldrar där ute! Du blir mycket friare med en babyvakt eftersom du kan göra annat samtidigt som du har koll på ditt barn. 🙂

Du kan köpa Neonate Babyvakt på Jollyroom.se eller få mer information om den HÄR!

 

Sponsrat inlägg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.