Tack för tips och Netflix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tack för tips och Netflix

Godmorgon!

Min stackars minsteman i familjen snörvlar fortfarande som tusingen på nätterna. Jag fick sova fram till 02.00 i morses, men sen var det slut på skönhetssömnen för min del. Jag fick sitta upprätt med honom, hade han upprätt i vaggan och gungade, ammade med kuddar under hans huvud och gjorde allt för att han skulle klara av att andas med tät näsa. Stackars min lilla älskling, det är inte lätt att vara förkyld när man är liten.

Oskar

Jag vill gärna passa på att tacka för alla fina tips på hur vi kan underlätta för min lilla älskling. Ni är så snälla som bryr er och vill väl 🙂 Jag har provat med bröstmjölk och tror faktiskt att det underlättar lite och sen får vi hoppas att förkylningen försvinner med tiden som doktorn sa.

Idag är det fredag hörni! Äntligen helg eller vad säger ni? Jag har varit och lämnat Filip på dagis precis och tänkte göra mig i ordning lite grann och ta en tur till stan sen. Idag har vi nog dessutom fått våran ytterdörr som vi köpte för 8 veckor sen! Det ska bli så sjukt spännande att se om den blir fin och matchar med garageporten som vi har valt. Eftersom det är en annan färg en just vit vi har valt att gå för så känns det lite smått nervöst. Antingen så ser det bara dumt ut med färgen vi valt, eller så blir det jäkligt snyggt!

Btw, ikväll klockan 18.00 så kommer jag att välja ut två stycken vinnare som får Gratis Netflix i ett helt halvår!! 😀

Oslofru_logoheart  Netflix_Oslofru

Det är busenkelt att vara med och tävla och kom ihåg – Det är dubbel chans att vinna om du delar inlägget på facebook eller blogg! KLICKA HÄR eller på bilden nedan för att komma till tävlingen! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.