Snacka om stress! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snacka om stress!

Hej på er!

Herrejösses vilken stressig dag vi har haft!! Att gå på shopping med två små barn är ta mig tusan ingenting jag rekommenderar om ni inte älskar att stressa och svettas ihjäl! Haha. Vi hade så mycket som vi hade lust att shoppa idag och började med att gå in i en butik, sen började gnället från alla håll och kanter. Filip ville inte sitta still i vagnen och Oskar var hungrig och bajsade på samma gång. Så då var det bara att stoppa upp shoppingen och gå och byta på minstingen och sen gå till ett café för att amma och få i Filip lite mat.

Oktober7Efter att vi fikat klart och barnen var nöjda så somnade dom båda i vagnen vilket var riktigt skönt och gjorde att vi kunde gå och kolla i några butiker i lugn och ro. Men så plötsligt så började det igen! Skrikande barn i butiker med mängder av folk i stan gjorde både mig och M superstressade. Plötsligt behövde vi en plats att amma på igen och sen var det åter igen dags att byta blöja. Jag kände hur svetten bara rann och min tröja kändes väldigt tung och jobbig att ha på sig. Så jag gav bebisen till M och sa “Håll!! Jag MÅSTE köpa en tshirt innan jag svettas ihjäl!” och så sprang jag in i närmsta butik och köpte första möjliga topp jag hittade i princip. När jag kom tillbaka så sa M “Här! Håll! Nu måste jag ha en tshirt också!”. Hahaha, snacka om att klä sig helt fel i tjocktröjor utan någonting under. Då har vi lärt oss något nytt – ska man på stan med barn, klä dig i träningskläder eller något luftigt och lätt 😉

Förutom våra impulsköp så lyckades jag hitta lite snygga kläder från Marc By Marc Jacobs inne på Høyer! (visar vad jag köpt i ett annat inlägg) Hehe, är det konstigt att shopping och märkeskläder gör mig lycklig? 😉

hoyer_shoppingSen efter att vi shoppat klart och bytt blöja och ammat minstingen så slängde vi in allt vi köpt i bilen och åkte hem till Erika, Gustav och Nicole. Det kändes otroligt skönt att komma hem till dom och andas ut lite grann. Det är alltid lika mysigt att umgås med dom, men jag berättar om vad vi gjorde där lite senare och visar massa bilder, men just nu blev middagen klar, så nu måste vi äta lite middag innan vi hungrar ihjäl!

Kramså länge <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christin

  Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 🙂 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!

  OSLOFRU SVAR:
  Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

 2. Christin

  Då vet man vad man har att vänta sig 😉 Jag som gillar att shoppa och ta med lille V som än så länge gillar att följa med 🙂 Jag känner igen mig redan nu att det är svettigt i sådana situationer! Hihi bra att ni fick tag i t-shirts! Ha en trevlig lördagskväll!

  OSLOFRU SVAR:
  Hehe jag älskade också att shoppa med Filip förut, men nu är han snart 2 år och har en egen vilja och det är inte att gå och shoppa kläder med mamma. Sen med en liten bebis på det gör det hela inte lättare 😉 Passa på att shoppa loss så länge det varar ;D

 3. ISA

  du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉

  OSLOFRU SVAR:
  Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😀

 4. ISA

  du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉

  OSLOFRU SVAR:
  Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😀

 5. ISA

  du är så himla vacker måste jag säga, kan inte tro det där är en småbarnsmorsa 😉

  OSLOFRU SVAR:
  Nejmen gud, tack söta du! Vad glad jag blir 😀