Den ploppande nappen

Godmorgon!

Idag vaknade jag och barnen utvilade och glada. :)

Oskar är mer och mer vaken för varje dag som går och det tycker storebror är så himla kul och det bästa som finns är att ge och ta nappen, igen och igen och igen och igen. Dom tröttnar aldrig och Oskar ser lika förvånad ut varje gång som nappen ploppar ut ur munnen på honom och Filip börjar skratta högt åt det ploppande ljudet. Dom är så himla söta tillsammans mina små pojkar och jag skulle kunna sitta och se på dom i timvis om jag kunde. Gud så mycket jag älskar dom små liven <3

Vi har precis varit nere på förskolan med Filip och är bara hemma en snabbis innan vi ska iväg igen. Idag ska vi nämligen till Amanda och hennes dotter. Vi har inte träffats sen vi båda var höggravida, så ingen av oss har träffat varandras bebisar än. Så det ska bli superkul att ses och få prata om allt som hänt sen vi blev tvåbarnsmammor. Detta blir en riktigt mysig onsdag med andra ord! :)

Gillar

Kommentarer

Leah Isabell
Leah Isabell,
Aw, så utrolig koselig!
leahisabellv@blogg.no
Leah Isabell
Leah Isabell,
Aw, så utrolig koselig!
leahisabellv@blogg.no
IP: 82.99.3.229